Despre Mine

Buna ziua! Numele meu este Andra Muresan si lucrez ca doctor dermatolog in Timisoara in mediul privat. Prin intermediul acestui website am de gand sa va aduc putin mai aproape de frumoasa lume a ramurii medicale numite dermato-venerologie.

Pe blogul atasat acestui website veti putea citi despre ultimele metode de diagnostic si tratament al diferitelor patologii, care fac parte din aceasta specializare precum si multe alte sfaturi “din culise” pentru o piele sanatoasa si frumoasa.

Dr. Andra Muresan

Iubesc ceea ce fac pentru ca rezultatele meseriei mele sunt mereu la vedere. Multumirea pacientilor mei este cea mai buna carte de vizita.

Motive sa ne cunoastem

Rabdare si disponibilitate

Acord o deosebita importanta comunicarii pacient-medic. Jumatatea din munca unui dermatolog trebuie sa reprezinte, lamurirea pacientului cu privire la fiecare aspect al afectiunii sale iar mai apoi indrumarea acestuia spre vindecare.

Iubesc ceea ce fac

Imi iubesc meseria iar multumirea prin vindecare a pacientilor mei este primordiala. Nimic nu ma face mai fericita decat un pacient care se intoarce zambind sa imi multumeasca.

Cabinet modern

Locatia moderna de consult si tratament este un atu important cand vine vorba de confortul pacientilor mei. Am acordat deosebita atentie la tot ce va inconjoara . Acum puteti spune cu adevarat ca mergeti cu drag la medicul dvs dermatolog.