Despre Mine

Bine Ati Venit!

Numele meu este Andra Muresan si lucrez ca doctor dermatolog in Timisoara intr-un cabinet privat. Prin intermediul acestui website am de gand sa va aduc putin mai aproape de frumoasa lume a ramurii medicale numite dermatologie-venerologie.

Fundatia relatiei dintre dermatolog si pacient este increderea. Increderea este cladita pe respect si competenta.

Ca specialist in dermatologie asociez involuntar frumusetea pacientilor mei cu starea de sanatate absoluta a pielii lor. Pielea este cel mai mare organ al corpului avand rol de bariera de protectie dar este totodata un bun indicator al echilibrului interior al organismului si al starii de bine. Din nefericire, in fiecare zi, aceasta bariera este in mod constant asediata de o multitudine de factori agresanti, fapt ce determina modificari patologice ori imbatranirea prematura. Pielea este de asemenea un organ al “comunicarii” :nu este nevoie de perturbari majore ale echilibrului intern pentru ca acest lucru sa se poata vedea imediat la suprafata pielii tale. Aceste modificari cutanate pot avea un impact psihologic major asupra pacientilor si implicit a respectului de sine.

Pe blogul atasat acestui website veti putea citi despre ultimele metode de diagnostic si tratament al diferitelor patologii, care fac parte din aceasta specializare precum si multe alte sfaturi “din culise” pentru o piele sanatoasa si frumoasa.

Cautarea dvs pentru un centru de dermatologie in Timisoara a luat sfarsit.

 

Dr. Andra Muresan

Programari si informatii: 0726.416.321

Facebook 

Email: [email protected]

 

Iubesc ceea ce fac pentru ca rezultatele meseriei mele sunt mereu la vedere. Multumirea pacientilor mei este cea mai buna carte de vizita.

 

Motive sa ne cunoastem

Rabdare si disponibilitate

Acord o deosebita importanta comunicarii pacient-medic. Jumatatea din munca unui dermatolog trebuie sa reprezinte, lamurirea pacientului cu privire la fiecare aspect al afectiunii sale iar mai apoi indrumarea acestuia spre vindecare.

Iubesc ceea ce fac

Imi iubesc meseria iar multumirea prin vindecare a pacientilor mei este primordiala. Nimic nu ma face mai fericita decat un pacient care se intoarce zambind sa imi multumeasca.

Cabinet Dermatologie Modern

Locatia moderna din Timisoara de consult si tratament este un atu important cand vine vorba de confortul pacientilor mei. Am acordat deosebita atentie la tot ce va inconjoara . Acum puteti spune cu adevarat ca mergeti cu drag la medicul dvs dermatolog.