Microdermabraziune Cu Cristale De Diamant In Timisoara

Microdermabraziune Cu Cristale De Diamant In Timisoara

Dr. Andra Muresan – Consult DermatoEstetica 0726.416.321

Astazi doresc sa va vorbesc despre o metoda foarte populara de tratament si intretinere a pielii in Timisoara, numita microdermabraziune cu cristale de diamant. Desi foarte multe persoane au auzit despre aceasta metoda, nu toti stiu care sunt indicatiile acestei metode si mai ales, care sunt asteptarile in urma tratamentului.

Ce este microdermabraziunea?

Microdermabraziunea este una dintre acele proceduri cosmetice de care majoritatea au auzit, dar nu știu prea multe despre aceasta. Permiteti-mi sa clarific cateva aspecte. Microdermabraziunea este o procedura care exfoliaza si indeparteaza stratul superficial de celule moarte de la suprafata pielii. Aparatul  de microdermabraziune va lustrui si oferi un aspect stralucitor pielii folosind un flux de cristale fine sau un varf imbracat in cristale de diamant.

Sistemul folosit in cabinetul nostru din Timisoara prezinta de asemenea un sistem de aspiratie care desfunda porii inchisi si colecteaza stratul indepartat anterior. In cadrul aceluiasi tratament, dupa indepartarea stratului superficial de celule moarte, se pot introduce agenti activi profund la nivelul pielii cum ar fi acidul hialuronic (fara a fi nevoie de intepaturi) folosind un aplicator de mezoporatie (metoda neinvaziva de a permeabiliza membranele celulare cu ajutorul unor microcurenti), imbunatatind astfel dramatic rezultatele unei microdermabraziuni clasice in cadrul unui salon de cosmetica obisnuit. W

Atentie la saloanele de cosmetica! 

Doua dintre diferentele majore intre microdermabraziunea la medicul dermatolog  si tratamentele din cadrul saloanelor cosmetice este ca dispozitivele utilizate in cadrul cabinetului de dermatologie, prezinta putere mai ridicata si penetrează mai adânc în piele pentru a oferi o exfoliere precisa.

De asemenea o alta diferenta esentiala este ca in cadrul cabinetului nostru toate componetele care intra in contact cu pielea dumneavoastra se sterilizeaza in același mod ca și instrumentele chirurgicale.

Cine sunt candidatii perfecti pentru microdermabraziune?

  • Pacientii cu acnee neinflamatorie sau pacienti cu linii sau riduri fine ale fetei, pete legate de varsta (lentigine), leziuni pigmentare in urma expunerii la soare, pigmentare neuniforma a pielii, pori infundati, probleme cu textura neuniforma a pielii sau cicatrici minore sunt candidatii excelenti pentru microdermabraziune in cadrul cabinetului nostru din Timisoara.
  • Pacientii cu rosacee sau acnee pot, de asemenea, beneficia in urma tratamanetului de microdermabraziune. Exfolierea usoara cu ajutorul cristalelor de diamant poate elimina sau imbunatati imperfectiunile prin eliminarea stratului superior de celule moarte si deteriorate ale pielii pentru a lasa loc pielii sanatoase si luminoase.
  • Pacientii cu melasma, o forma de pigmentare cauzata de o combinatie de hormoni, lumina ultravioleta si inflamatie, risca agravarea pigmentarii in lipsa tratamentului. Cu toate acestea, pacientii pot avea rezultate foarte bune in urma unei comebinatii de agenti topici, protectie solara adecvata si microdermabraziune.

Ce asteptari trebuie sa aveti in urma sedintelor de microdermabraziune.

Microderambraziune este foarte eficienta in cazurile descrise mai sus, dar trebuie subliniat ca exista si alte medode de tratament mai eficiente in unele cazuri. De pilda, peeling superficial si profund pentru tratamentul melasmei ori a cicatricilor mai profunde va aduce un beneficiu superior. Microdermabraziunea este o procedura excelenta pentru a ajuta la maximizarea beneficiului unui  tratament topic obisnuit in cadrul acneei, pentru a mentine luminozitatea pielii, ori pentru a desfunda porii infundari sau a uniformiza tonul. Cu toate acestea, nu va ajuta la indepartarea ridurilor evoluate ori a cicatricilor profunde sau a petelor maronii intunecate.

Echipamentelele folosite

In cadrul cabinetului de dermatologie din Timisoara, pentru efectuarea procedurii de microdermabraziune folosesc un aparat profesional Dr.Skin de ultima generatie ce prezinta, de asemenea, electrozi speciali pentru mezoporatie si lifting usor.

Pasii urmati in cadrul unei sedinte de microdermabraziune in cabinetul nostru:

  1. Demachiere / curatare a tenului
  2. Peeling enzimatic – folosind produse profesionale de peeling enzimatic CliniCare, se dizolva stratul superficial de celule moarte.
  3. Curatare ten
  4. Microdermabraziune
  5. Aplicare de acid hialuronic care va patrunde adanc in straturile pielii cu ajutorul aplicatorului de mezoporatie (microcurenti), pentru estomparea ridurilor si stimularea regenararii din interior.
  6. Hidratare folosind lotiune profesionala CliniCare Silky Moisturizing.

 

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ceri mai multe informatii folosing pagina mea de Contact.

 

Te invit sa ne cunoastem pentru a stabili daca aceasta metoda te poate ajuta in cadrul unui consult! Tel: 0726.416.321